Merhabalar, internet üzerinden Wireless kart alacağım. Gözüme kestirdiğim model ASUS'un PCE-AC68 modeli oldu. Yabancı alışveriş sitelerinde ürün satılırken ve çok popülerken Türkiye'de sadece N11 üzerinde 750 TL'ye satan "bossbilişim" adlı satıcı da bulabildim ürünü. İnternetten araştırma yaptım bu satıcı hakkında, memnun olanlar olsa da memnun olmayanlar sanırım daha ağırlıkta. Mağazanın değerlendirmesi şu şekilde:
Sizce buradan almak güvenli midir? Acil sipariş vermem gerekli, bu modeli de çok beğendim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Boss Bilgisayar şikayet, iletişim, Boss Bilgisayar yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Boss Bilgisayar için yazılan tüm şikayet v...
@JRScarface
Almaması daha mantıklı. Ben önceden nasıl olsa güvenilir diyerek, satıcıya bakmadan sipariş veriyordum. İade edince, ürünü aldığın fiyattan iade ediyorlar. O ürün size iade edilene kadar tonlarca zam geliyor.
N11 üzerinde satılmasına güvenerek siparişimi verdim. Ürün sipariş açıklamasında aras kargo ile ulaştırılacağı ve ertesin gün kargoya verileceği belirtilmişti. Dedikleri gibi de oldu, ertesi gün kargoya verildi. Ve sonraki gün ürün elime ulaştı. Yani 1 buçuk günde elime ulaşmış oldu, hız konusunda baya memnun kaldım. Gelen ürün aşırı derecede sağlam paketlenmiş, üzerinde darbe vs. yoktu. Kutu içerisinden çıkan ürün orjinaldi ve sıfır üründü, kurulum CD de hazır bir şekilde gönderilmiş ve ayrıca ürün hakkındaki tüm belgeler de eksiksiz bir şekilde kutu içerisinden çıktı. Ürüne gelirsek üründe belirttiğim gibi hiçbir hasar yoktu. Aldığım üründen de aşırı derecede memnun kaldım. 45 MBPS İnternet hızından 43 mbps alıyor, ping değerleri zaten muazzam. Kabloluya aşırı derecede yakın bir performans veriyor. Kurulumu vs. basitçe yapılabiliyor. İşin özü ben bu alışverişten memnun kaldım. Ama şöyle bir şey de var, bir kere memnun kaldım diye kendi sitesinden alışveriş yapacağım anlamına gelmiyor. Ki zaten böyle sitelere pek güvenmem, ben N11 güvencesiyle bu ürünü aldım. Her gönderdikleri ürünlerde bu kadar özenliler mi bilemem ayrıca bir ürün siparişi ile mağaza güvenli demek de yanlış olur ama şunu da söylemem gerekiyor ki. Bu alışveriş benim için olumlu geçti, memnun kaldım.