eralpbayramoglu93 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 37 14 Şubat 2021 #11 Teşekkürler, userbenchmark neden yasaklı bende anlamadım açıklayacak olan var mı? Bilgi edinelim kullanmayalım
Teşekkürler, userbenchmark neden yasaklı bende anlamadım açıklayacak olan var mı? Bilgi edinelim kullanmayalım
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 14 Şubat 2021 #12 eralpbayramoglu93 dedi: Teşekkürler, userbenchmark neden yasaklı bende anlamadım açıklayacak olan var mı? Bilgi edinelim kullanmayalım Genişletmek için tıkla... Verdiği sonuçlar her zaman doğruyu yansıtmıyor hata payı yüksek. Sadece fikir edinme olarak kullanılabilir ama sonuçlar çok yavan.
eralpbayramoglu93 dedi: Teşekkürler, userbenchmark neden yasaklı bende anlamadım açıklayacak olan var mı? Bilgi edinelim kullanmayalım Genişletmek için tıkla... Verdiği sonuçlar her zaman doğruyu yansıtmıyor hata payı yüksek. Sadece fikir edinme olarak kullanılabilir ama sonuçlar çok yavan.