Yeni aldığım laptopta ana ekranda hiçbir işlem, oyun olmadan %100 CPU kullanımı var ve çok ısınıyor...
Ama herhangi bir oyun veya internetten video açtığımda %40 hatta %0 da.
Ana ekranımdayken nasıl CPU'yu %100 kullanmasını engellerim?
Düşük olmasını ve ısınmamasını istiyorum.
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...
Hayır bir uygulama yok. Bilgisayarın özelliklerinden ne kadar GPU kullanımı yaptığımı görebiliyorum ve sıcaklık fan ayarlarından. Bir uygulama yapsa YouTube'dan müzik açtığım zaman neden %0'a düşüyor? Yazılımsal bir hatam varama ayarlayamıyorum.
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...