Boşta %100 CPU kullanımı

Sıcaklık değerleri normal işlemci i3-4150 ekran kartı R9 280 anakartta herhangi sorun yok tüm sıcaklık değerleri normal bu sorun sanırım Windows 10 nun kronik sorunu herkeste var galiba :)

Selamlar. Buna benzer bir durumu yaklaşık 1 haftadır ben de yaşıyorum. Voltaj 1,13-.1,15 aralığında ve boşta iken işlemcinin sıcaklığı 42-46 derece arası seyrediyordu. Sonra artık ne olduysa, İşlemci aynı voltaj değerlerinde 55-58 derece arası olmaya başladı. Görev yöneticisini açtığım an işlemci kullanım yüzdesi çok yüksek iken birden düşmeye ve %9-%12 aralığına inmeye başlıyor. Buna bağlı olarak da sıcaklık değerleri düşüşe geçiyor. Ancak Görev yöneticisini kapattığım zaman, işlemci kullanım yüzdesi ve buna bağlı sıcaklık değerleri tekrar yükselmeye başlıyor. Daha önce böyle bir durum yaşamamıştım. Sorunun kaynağını da bulabilmiş değilim.

İşlemcim Ryzen 5 3600x ve anakartım Msi mpg x570 Gaming Edge Wi-fi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı