A ayasli Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 238 26 Kasım 2020 #1 Merhabalar, hiçbir uygulama kullanmazken bu şekilde kullanılıyor sistem. Ne yapabilirim düzeltmek için, gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Dosya Ekleri sorun.jpg 58,5 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar, hiçbir uygulama kullanmazken bu şekilde kullanılıyor sistem. Ne yapabilirim düzeltmek için, gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.387 Çözümler 70 Yer Istanbul 26 Kasım 2020 #2 ayasli dedi: Merhabalar, hiçbir uygulama kullanmazken bu şekilde kullanılıyor sistem. Ne yapabilirim düzeltmek için, gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... SSD alabilirsin başka yolu yok. Ben internetteki bütün her şeyi denedim çözemedim. Windows 10 kullanılacaksa mutlaka SSD tercih edilmeli. %100 Disk Kullanımı Sorunu | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
ayasli dedi: Merhabalar, hiçbir uygulama kullanmazken bu şekilde kullanılıyor sistem. Ne yapabilirim düzeltmek için, gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... SSD alabilirsin başka yolu yok. Ben internetteki bütün her şeyi denedim çözemedim. Windows 10 kullanılacaksa mutlaka SSD tercih edilmeli. %100 Disk Kullanımı Sorunu | Technopat Sosyal
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #3 Disk seçeneğinin üstüne tıklayın ki, diski en çok kullanan şeyi görün. Ayrıca ''Windows Search'' hizmetini kapatın. Artı 0 Eksi
Disk seçeneğinin üstüne tıklayın ki, diski en çok kullanan şeyi görün. Ayrıca ''Windows Search'' hizmetini kapatın.
Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #4 Virüs bulaşmış olabilir tarama yapın bilgisayar eğer çözülmez ise HDD değiştirebilirsiniz Artı 0 Eksi
KS KS A ayasli Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 238 27 Kasım 2020 #5 Hocam disk neyse de boşta bellek kullanımı da %70 üzerinde, ona ne yapacağım Artı 0 Eksi