Arka planda Windows güncellemesi yapılıyor olabilir. Hangi uygulamanın disk kullanımını etkilediğini görev yöneticisinden öğrenebilirsiniz. Disk birleştirme yapmanızı öneririm. Ayrıca bir de virüs taraması yapın, o da muhtemel bir sebep olabilir.
1) Çalıştıra services.msc yazıyoruz
2) Gelen yerden hızlı getiri bulup sağ tık özellikler durdur daha sonra devre dışı bırak diyoruz
3) Aynı yerden windows search bularak aynı işlemleri uyguluyoruz
Bu sorunu çözecektir. İyi günler.
1) çalıştıra services.msc yazıyoruz.
2) gelen yerden hızlı getiri bulup sağ tık özellikler durdur daha sonra devre dışı bırak diyoruz.
3) aynı yerden Windows Search bularak aynı işlemleri uyguluyoruz.
Bu sorunu çözecektir. İyi günler.
Bilgisayarada Intel Matrix Storage isimli bir yazılım varsa kaldırın. Hatta Intel Storage yazan yazılım varsa kaldırın. Sorun devam ederse SSD alın, bu diski depolama için kullanın.
Bilgisayarada Intel Matrix Storage isimli bir yazılım varsa kaldırın. Hatta Intel Storage yazan yazılım varsa kaldırın. Sorun devam ederse SSD alın, bu diski depolama için kullanın.
Hayır öyle yazılımlar yok bilgisayarda. Zaten harddiski depolama olarak kullanıyorum sistemim SDD de oyunlar ise HDD de.
HD Tune ile yeni bir taram yaptım sonuçlar bunlar :
Mesela Just Cause 3 açarken HDD %100 kullanım oluyor ve çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
Yaptığım yeni taramalar.
Benchmark testi yapamıyorum HDD kullanımı %100 oluyor ve hata veriyor.
ve HDD ye bir dosya kaydedince bi zaman sonra dosyayı açamıyorum ve silemiyorum açınca dosya veya dizin bozuk okunamaz durumda hatası alıyorum bunun sorunu nedir ?
HDD bozuk ise garantiye vereceğim. Tavsiyenizi bekliyorum.
Bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.