Boşta 2 GB RAM kullanımı normal mi?

Clix00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'yi alalım 3 ay oluyor görev yöneticisine girdim ilgimi çekti RAM kullanımı boşta 2 civarında, ideal midir? APU sistemdir RAM 8 GB ama ekran kartı yok 2 GB alıyor Vega11, PC'ye 5.9 kalıyor. 2 GB boşta normal midir RAM kullanımı bir PC için?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    256,6 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet normal. Bir endişeniz olmasın.

Arkadaşlar PC'yi alalım 3 ay oluyor görev yöneticisine girdim ilgimi çekti RAM kullanımı boşta 2 civarında, ideal midir? APU sistemdir RAM 8 GB ama ekran kartı yok 2 GB alıyor Vega11, PC'ye 5.9 kalıyor. 2 GB boşta normal midir RAM kullanımı bir PC için?
Normaldir sıkıntı yapmayınız.

Ben 8 gb rami Microsoft edge + Dc ve farklı uygulamalar açıkken %52 kullanıyorum. Biraz garip geldi ama laptop kullanımına bağlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı