lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 27 Kasım 2020 #1 İşletim sistemi Windows 10 Pro. Bilgisayara format atıldı. Sadece Steam ve Discord indirdim. Windows yüzünden olabilir mi? 8GB RAM var.
İşletim sistemi Windows 10 Pro. Bilgisayara format atıldı. Sadece Steam ve Discord indirdim. Windows yüzünden olabilir mi? 8GB RAM var.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Kasım 2020 #2 Normal.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2020 #3 zamzerxan dedi: İşletim sistemi Windows 10 Pro. Bilgisayara format atıldı. Sadece Steam ve Discord indirdim. Windows yüzünden olabilir mi? 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Arkada uygulama açık mı? Windows zaten kendisi için belli bir miktarını alır.
zamzerxan dedi: İşletim sistemi Windows 10 Pro. Bilgisayara format atıldı. Sadece Steam ve Discord indirdim. Windows yüzünden olabilir mi? 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Arkada uygulama açık mı? Windows zaten kendisi için belli bir miktarını alır.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 27 Kasım 2020 #4 zamzerxan dedi: Windows yüzünden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Windows 10 Pro ile gelen özellikleri kullanmayacaksanız Windows 10 Home Single Language sürümünü öneririm. Arkada çalışan gereksiz programlar azalır böylelikle. Tabii tekrar format atıp atmamak sizin kararınız.
zamzerxan dedi: Windows yüzünden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Windows 10 Pro ile gelen özellikleri kullanmayacaksanız Windows 10 Home Single Language sürümünü öneririm. Arkada çalışan gereksiz programlar azalır böylelikle. Tabii tekrar format atıp atmamak sizin kararınız.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.750 Çözümler 22 27 Kasım 2020 #5 Recep baltaş boşta ram kullanımı önemli değil oyun açtığında falan ram boşaltılıp oyuna aktarılıyor diyor.Ancak pek emin değilim.
Recep baltaş boşta ram kullanımı önemli değil oyun açtığında falan ram boşaltılıp oyuna aktarılıyor diyor.Ancak pek emin değilim.