Boşta 5.5GB RAM kullanımı

Dock programını sildim, şimdi hizmetleri kapatacağım.
Dediğim gibi başka yapabileceğiniz bir işlem yok kullanım normal. Dilerseniz mining olayından da kurtulup biraz daha düşürebilirsiniz.

Bende de sizden farklı değil mesela:

Sıkıntı yok. Windows, ne kadar RAM varsa kullanmaya çalışır daha iyi performans verebilmesi için. Fazla RAM kullanması sorun değildir, istediğin bir oyuna girdiğin zaman otomatik RAM boşaltılır, o oyuna aktarılır. Ne güzel işte, daha iyi performans alıyorsun Windows için. Bırak, kullansın. RAM önbelleğini boşaltmak için Mem Reduct kullanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehberi yapmanı öneririm, en azından telemetri kapat.

Hocam size neredeyse her konuda katılıyorum ancak sizle bir tek Mem Reduct ve Wise Care konusunda anlaşamıyoruz

Hocam size neredeyse her konuda katılıyorum ancak sizle bir tek Mem Reduct ve Wise Care konusunda anlaşamıyoruz.

Konu sahibi, işe yararsa Mem Reduct kullansın. Wise Care artık kullanmıyorum ama bana zararı olmayan iyi bir Tweak yazılımıydı. Mem Reduct hala kullanıyorum, sistemden sisteme değişir yarar konusu ama bana yararı oluyor. Daha fazla işlem yapabiliyorum RAM'i boşalttıktan sonra. Sadece RAM boşaltmak için değil, RAM'i Görev Yöneticisi açmadan görebiliyorum. Kolaya kaçıyor. Zaten arka plan için fazla RAM kullanmıyor, 1 MB RAM falan kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…