Boşta 5 GB RAM kullanımı

mamilo

Decapat
SS'lerdede görüldüğü gibi sistem 1.6 GB RAM yiyor fakat performans kısmına geldiğim zaman 5GB olarak gözüküyor, çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 107
Olay zaten RAM'i yiyen şeyin gözükmemesi, RAM'i yiyeni görsem kapatıcamda bulamıyorum.

Bunun için Razer Cortex kullanmanızı öneririm. Oyunlarda FPS yükseltmek için kullanılan RAM temizleme programıdır? Fakat siz yine de Razer Cortex'e girip gereksiz RAM tüketen uygulamalara bakabilirsiniz. Bende kullanıyorum, tavsiye ederim, zararı yok.

Not: Sakın IObit yazılımını ve technopatta onaylanmayan yazılımları kullanmayın, çok zararı olur. Fakat dediğim gibi Razer'i bende kullanıyorum.
B
Olay zaten RAM'i yiyen şeyin gözükmemesi, RAM'i yiyeni görsem kapatıcamda bulamıyorum.
Bu arada bende de böyle 8GB ramdan %62 civarı kullanılıyor. Tarayıcı + anti virüs = 900 mb civarı

Son düzenleme:
Bunun için Razer Cortex kullanmanızı öneririm. Oyunlarda FPS yükseltmek için kullanılan RAM temizleme programıdır? Fakat siz yine de Razer Cortex'e girip gereksiz RAM tüketen uygulamalara bakabilirsiniz. Bende kullanıyorum, tavsiye ederim, zararı yok.

Not: Sakın IObit yazılımını ve Technopat'ta onaylanmayan yazılımları kullanmayın, çok zararı olur. Fakat dediğim gibi Razer'i bende kullanıyorum.
B.

Bu arada bende de böyle 8 GB RAM'dan %62 civarı kullanılıyor. Tarayıcı + anti virüs = 900 MB civarı.

Razer bende de yüklü, birkaç gündür oyunlardada takılma oluyor bir sormak istedim, CCleaner ve Kaspersky kullanıyorum zaten onun dışı program yok PC'de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı