Olay zaten RAM'i yiyen şeyin gözükmemesi, RAM'i yiyeni görsem kapatıcamda bulamıyorum.
Bu arada bende de böyle 8GB ramdan %62 civarı kullanılıyor. Tarayıcı + anti virüs = 900 mb civarıOlay zaten RAM'i yiyen şeyin gözükmemesi, RAM'i yiyeni görsem kapatıcamda bulamıyorum.
Bunun için Razer Cortex kullanmanızı öneririm. Oyunlarda FPS yükseltmek için kullanılan RAM temizleme programıdır? Fakat siz yine de Razer Cortex'e girip gereksiz RAM tüketen uygulamalara bakabilirsiniz. Bende kullanıyorum, tavsiye ederim, zararı yok.
Not: Sakın IObit yazılımını ve Technopat'ta onaylanmayan yazılımları kullanmayın, çok zararı olur. Fakat dediğim gibi Razer'i bende kullanıyorum.
B.
Bu arada bende de böyle 8 GB RAM'dan %62 civarı kullanılıyor. Tarayıcı + anti virüs = 900 MB civarı.
Evet maalesef anlamadığım bir şekilde aşırı ram kullanımı var. Windows 10 çok ram tüketiyor.Razer bende de yüklü, birkaç gündür oyunlardada takılma oluyor bir sormak istedim, CCleaner ve Kaspersky kullanıyorum zaten onun dışı program yok PC'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.