Laexs Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 2 Temmuz 2023 #11 SalimYT dedi: Peki temizlenmiş ama kalıntısı kalmış olabilen virüsler? 3 antivirüsten taradım bilgisayarı (Kaspersky'dan önce Malwarebytes ile taradım 12 virüs buldu) Genişletmek için tıkla... Defender'dan tarama yapın SS atın. Virüsün kaynağını öğrenebeliriz belki.
SalimYT dedi: Peki temizlenmiş ama kalıntısı kalmış olabilen virüsler? 3 antivirüsten taradım bilgisayarı (Kaspersky'dan önce Malwarebytes ile taradım 12 virüs buldu) Genişletmek için tıkla... Defender'dan tarama yapın SS atın. Virüsün kaynağını öğrenebeliriz belki.
SalimYT Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 354 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ7 3770 Anakart: Asus P8B75-V Ram: Kingston 8 GB tek kanal 1333 MHz Ekran Kartı: Shapiere Radeon HD 4850 (?) Kasa: Cooler Master CMP-350 Psu kasanın dahili parçası ve 500 W HDD: Seagate 1000 GB 7200 RPM SSD: Dahua C800 A 120 GB (SATA SSD) Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #12 The Prodigy dedi: İşlemcideki dahili grafik işlemcisi. Küçük ekran kartı gibi. Sistemin RAM'inden kendisine VRAM ayırır. Boşta 4 GB kullanımı normal bu arada. Genişletmek için tıkla... Tamam, ekran kartı alınca düşer bir de onu anladım. Zaten öyle bir hedefim vardı, valorant fortnite oynamak için ve video montajlamak için lazımdı Laexs dedi: Defender'dan tarama yapın SS atın. Virüsün kaynağını öğrenebeliriz belki. Genişletmek için tıkla... Kapersky var
The Prodigy dedi: İşlemcideki dahili grafik işlemcisi. Küçük ekran kartı gibi. Sistemin RAM'inden kendisine VRAM ayırır. Boşta 4 GB kullanımı normal bu arada. Genişletmek için tıkla... Tamam, ekran kartı alınca düşer bir de onu anladım. Zaten öyle bir hedefim vardı, valorant fortnite oynamak için ve video montajlamak için lazımdı Laexs dedi: Defender'dan tarama yapın SS atın. Virüsün kaynağını öğrenebeliriz belki. Genişletmek için tıkla... Kapersky var
Laexs Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 2 Temmuz 2023 #13 SalimYT dedi: Tamam, ekran kartı alınca düşer bir de onu anladım. Zaten öyle bir hedefim vardı, Valorant Fortnite oynamak için ve video montajlamak için lazımdı. Kaspersky var. Genişletmek için tıkla... Defender'dan yap bi
SalimYT dedi: Tamam, ekran kartı alınca düşer bir de onu anladım. Zaten öyle bir hedefim vardı, Valorant Fortnite oynamak için ve video montajlamak için lazımdı. Kaspersky var. Genişletmek için tıkla... Defender'dan yap bi
SalimYT Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 354 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ7 3770 Anakart: Asus P8B75-V Ram: Kingston 8 GB tek kanal 1333 MHz Ekran Kartı: Shapiere Radeon HD 4850 (?) Kasa: Cooler Master CMP-350 Psu kasanın dahili parçası ve 500 W HDD: Seagate 1000 GB 7200 RPM SSD: Dahua C800 A 120 GB (SATA SSD) Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #14 Laexs dedi: Defender'dan yap bi Genişletmek için tıkla... tamam Laexs dedi: Defender'dan tarama yapın SS atın. Virüsün kaynağını öğrenebeliriz belki. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum Son düzenleme: 2 Temmuz 2023
Laexs dedi: Defender'dan yap bi Genişletmek için tıkla... tamam Laexs dedi: Defender'dan tarama yapın SS atın. Virüsün kaynağını öğrenebeliriz belki. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum
Laexs Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 2 Temmuz 2023 #15 SalimYT dedi: Tamam. Eki Görüntüle 1844108 Yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bittiğinde atabilirsin.
SalimYT dedi: Tamam. Eki Görüntüle 1844108 Yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bittiğinde atabilirsin.
SalimYT Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 354 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ7 3770 Anakart: Asus P8B75-V Ram: Kingston 8 GB tek kanal 1333 MHz Ekran Kartı: Shapiere Radeon HD 4850 (?) Kasa: Cooler Master CMP-350 Psu kasanın dahili parçası ve 500 W HDD: Seagate 1000 GB 7200 RPM SSD: Dahua C800 A 120 GB (SATA SSD) Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #16 Laexs dedi: Bittiğinde atabilirsin. Genişletmek için tıkla... şimdilik böyle, bir aksilik olmuş Laexs dedi: Bittiğinde atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 2 Temmuz 2023
Laexs dedi: Bittiğinde atabilirsin. Genişletmek için tıkla... şimdilik böyle, bir aksilik olmuş Laexs dedi: Bittiğinde atabilirsin. Genişletmek için tıkla...