Boşta duran bilgisayarın ön fanlarını sökmek bir sorun yaratır mı?

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba. Bilgisayara oyun inecek. Ses yapmaması lazım. Ben uyurken ön fanları söksem bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayara oyun inecek. Ses yapmaması lazım. Ben uyurken ön fanları söksem bir sorun olur mu?

Gece ısınabilir belki, sonuçta indirme yaptığın depolama birimi çalışacağı için ısınacak, onun yerine anakartın aplikasyonundan devrini azaltabilirsin.

Diğer arkadaşların da dediği gibi uygulamadan hızlarını düşürebilirsiniz fakat illa sökmek istiyorsanız ben fanlarımdan 1 tanesini söktüm ve 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum. Normal olarak birkaç derece daha sıcak çalışacaktır.

Daha sıcak calisir onunda önüne yan kapagi acarak gecebilirsiniz. Fanlari sokmek yerine kabloyu cikartsanizda yeterli olur.

Normalden biraz daha sıcak olur ancak sadece oyun ineceği için çok problem olacağını düşünmüyorum yine de diğer arkadaşın dediği gibi, kabloyu çıkartmanız yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…