A arnulfo.kayceon Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 541 7 Temmuz 2021 #1 Masaüstü bilgisayara sahibim, eski laptopum var. İkinci ekrana ihtiyaç duyuyorum. Laptopumu 2. ekran olarak kullanabilir miyim?
Masaüstü bilgisayara sahibim, eski laptopum var. İkinci ekrana ihtiyaç duyuyorum. Laptopumu 2. ekran olarak kullanabilir miyim?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 7 Temmuz 2021 #2 Hayır.
Salih123123 Centipat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 486 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 arnulfo.kayceon dedi: Masaüstü bilgisayara sahibim, eski laptopum var. İkinci ekrana ihtiyaç duyuyorum. Laptopumu 2. ekran olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz. Paytak Penguen dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
arnulfo.kayceon dedi: Masaüstü bilgisayara sahibim, eski laptopum var. İkinci ekrana ihtiyaç duyuyorum. Laptopumu 2. ekran olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz. Paytak Penguen dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 7 Temmuz 2021 #4 Ek yazılımlar bunu yapan(Ücretli) . Ama bir kablo ile yapamazsınız. Çünlü Laptoplarda görüntü girişi yoktur.
Ek yazılımlar bunu yapan(Ücretli) . Ama bir kablo ile yapamazsınız. Çünlü Laptoplarda görüntü girişi yoktur.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 7 Temmuz 2021 #5 Salih123123 dedi: Kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben dümdüz kablo ile bağlamaktan bahsettim. Uygumalar eskiden yoktu. Ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
Salih123123 dedi: Kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben dümdüz kablo ile bağlamaktan bahsettim. Uygumalar eskiden yoktu. Ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.233 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 8 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 7 Temmuz 2021 #7 Ben eski anakartı ölü laptopların ekranlarını panele göre bir kontrolcü ile kullanıyorum. Son düzenleme: 7 Temmuz 2021
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Temmuz 2021 #8 Ekranını monitöre çeviren adaptörler vardı kablo ile.
B Bahtsizyolcu Picopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 321 Çözümler 3 7 Temmuz 2021 #9 Spacedesk yardımı ile yapabilirsiniz, programlara güveniyorsanız tabii. Kendim aylardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım henüz. 237683 dedi: Ek yazılımlar bunu yapan(Ücretli) . Ama bir kablo ile yapamazsınız. Çünlü Laptoplarda görüntü girişi yoktur. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz de var. Spacedesk ücretsiz, kullanıyorum kendim.
Spacedesk yardımı ile yapabilirsiniz, programlara güveniyorsanız tabii. Kendim aylardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım henüz. 237683 dedi: Ek yazılımlar bunu yapan(Ücretli) . Ama bir kablo ile yapamazsınız. Çünlü Laptoplarda görüntü girişi yoktur. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz de var. Spacedesk ücretsiz, kullanıyorum kendim.
C cinar112 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 311 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #10 Ben HDMI kablosu ile rahatlıkla 2. monitör olarak kullandım, eğer laptopunuzda HDMI girişi var ise kullanabilirsiniz.
Ben HDMI kablosu ile rahatlıkla 2. monitör olarak kullandım, eğer laptopunuzda HDMI girişi var ise kullanabilirsiniz.