Boşta ekran kartı kullanımı normal mi?

DecaSemih

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartının kullanımı boşta diyebileceğim seviyede iken bu kadar göstermesi normal mi? Aslında bakınca kullanan bir şeyde yok. Arkada sadece Opera'da 6 sekme açık. Discord açık bu kadar.

Hocam görev yöneticisinde ekran kartına göre sıralama seçtiğinizde kullanan programı görebiliyor musunuz?

Burada ekran kartını göremiyorum ne yazık ki.

Normal değil ve %76 kullanıyor üstüne. Eğer Adobe Premiere veya benzeri bir video düzenleme programınız varsa, bazen ondan kalan birkaç ek uygulama GPU tüketebiliyor, ben arada yaşıyorum.

Normal değil ve %76 kullanıyor üstüne. Eğer Adobe Premiere veya benzeri bir video düzenleme programınız varsa, bazen ondan kalan birkaç ek uygulama GPU tüketebiliyor, ben arada yaşıyorum.

Yok açıkta değil ve hiç yüklemedimde.

Kapatıyorum kendi kendine geri açılıyor nedir ki bu acaba ya?

Yok açıkta değil ve hiç yüklemedimde.

Eki Görüntüle 2463345

Hocam Reddit'te yazanlara göre Radeon oyun kaydetme özelliği yüzünden oluyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Masaüstü kaydetme ayarını kapatırsanız düzeleceğini söylüyorlar.

Evet ayarlarından kapattım ve 20'lere düştü kullanım. Çok teşekkürler. Yani açık bir ayardı ama böyle bir sorunda görmüyordum aslında neden oldu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…