Boşta ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı?

KomutanLogarra

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ekran kartım boştayken ve fanlar kapalı durumdayken 50 derece civarlarında, oyun oynarken de 50 derece civarlarında oluyor. 60 derecelere çıktığını pek görmedim. Sizce bu durum normal mi?

Arkadaşlar, ekran kartım boştayken ve fanlar kapalı durumdayken 50 derece civarlarında, oyun oynarken de 50 derece civarlarında oluyor. 60 derecelere çıktığını pek görmedim. Sizce bu durum normal mi?

Boşta ki önemsiz yük altında ki sıcaklıklar önemli.

Chrome'da sistemde kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan seçeneğini iptal edersen ekran kartını kullanmaz ondan görüyordur 50 dereceyi.

Gigabyte AERO RTX 4070 sahibiyim, Denetim masasından yüksek performans seçili max 49-50 dereceler arasında geziniyor. Gayet normal korkulacak bir durum yok.

Zero RPM açık ise normal boşta ki sıcaklık değerleriniz. Genelde 60 dereceyi geçince fanlar çalışmaya başlıyor.

Cevaplar için teşekkürler. Şuana kadar oynadığım en ağır oyun FIFA 23. Onda da dediğim gibi 61 62 ye filan çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…