A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Anakart B450M-A Pro Max İşlemci Ryzen 5 5600 Arkadaşlar dün PC kendini durduk yere kapattı ve bende RAM'den şüpheleniyorum. Boşta bu kadar kullanması normal mi? Bir de GPU yükseliyor anlık sonra geri düşüyor aynı şekilde CPU. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 78,5 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2024
Arkadaşlar dün PC kendini durduk yere kapattı ve bende RAM'den şüpheleniyorum. Boşta bu kadar kullanması normal mi? Bir de GPU yükseliyor anlık sonra geri düşüyor aynı şekilde CPU.
xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 28 Mayıs 2024 #2 Chrome çok RAM yiyor diye biliyorum. Sanırım normal.
Y yusuf musab ağgürbüz Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #3 Ardisos dedi: Arkadaşlar dün PC kendini durduk yere kapattı ve bende RAM'den şüpheleniyorum. Boşta bu kadar kullanması normal mi? Bir de GPU yükseliyor anlık sonra geri düşüyor aynı şekilde CPU. Genişletmek için tıkla... Boşta diyorsunuz Chrome açık.
Ardisos dedi: Arkadaşlar dün PC kendini durduk yere kapattı ve bende RAM'den şüpheleniyorum. Boşta bu kadar kullanması normal mi? Bir de GPU yükseliyor anlık sonra geri düşüyor aynı şekilde CPU. Genişletmek için tıkla... Boşta diyorsunuz Chrome açık.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #4 Ram kullanımı normalde CPU niye o kadar kullanıyor ?
A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #5 yusuf musab ağgürbüz dedi: Boşta diyorsunuz Chrome açık. Genişletmek için tıkla... hocam yanlış yazmışım Caped dedi: Ram kullanımı normalde CPU niye o kadar kullanıyor ? Genişletmek için tıkla... aynı şekilde gpuda öyle oluyor sonra düşüyor sebebi nedir acaba ?
yusuf musab ağgürbüz dedi: Boşta diyorsunuz Chrome açık. Genişletmek için tıkla... hocam yanlış yazmışım Caped dedi: Ram kullanımı normalde CPU niye o kadar kullanıyor ? Genişletmek için tıkla... aynı şekilde gpuda öyle oluyor sonra düşüyor sebebi nedir acaba ?
Y yusuf musab ağgürbüz Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #6 Ardisos dedi: Hocam yanlış yazmışım. Aynı şekilde GPU'da öyle oluyor sonra düşüyor sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Açık olan sekmeler olabilir ama GPU gerçekten tuhaf bence Malwarebytes'dan bir tarama yapın.
Ardisos dedi: Hocam yanlış yazmışım. Aynı şekilde GPU'da öyle oluyor sonra düşüyor sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Açık olan sekmeler olabilir ama GPU gerçekten tuhaf bence Malwarebytes'dan bir tarama yapın.
A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #7 yusuf musab ağgürbüz dedi: Açık olan sekmeler olabilir ama GPU gerçekten tuhaf bence Malwarebytes'dan bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Daha öncesinden virüs yemiştim sonra hard reset attım. Dün PC durduk yere kapandığı için RAM'den şüphelendim Görev Yöneticisi'nden bakınca değerler bir garip geldi sorayım dedim Malwarebytes'de bir sorun çıkmıyor aynı zamanda Kaspersky'da da. yusuf musab ağgürbüz dedi: Açık olan sekmeler olabilir ama GPU gerçekten tuhaf bence Malwarebytes'dan bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Buarada şuan bi sıkıntı yok gibi duruyor Son düzenleme: 28 Mayıs 2024
yusuf musab ağgürbüz dedi: Açık olan sekmeler olabilir ama GPU gerçekten tuhaf bence Malwarebytes'dan bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Daha öncesinden virüs yemiştim sonra hard reset attım. Dün PC durduk yere kapandığı için RAM'den şüphelendim Görev Yöneticisi'nden bakınca değerler bir garip geldi sorayım dedim Malwarebytes'de bir sorun çıkmıyor aynı zamanda Kaspersky'da da. yusuf musab ağgürbüz dedi: Açık olan sekmeler olabilir ama GPU gerçekten tuhaf bence Malwarebytes'dan bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Buarada şuan bi sıkıntı yok gibi duruyor