Boşta GPU kullanımının fazla olması

Wrimus

Centipat
Daha fazla  
Laptopu formatladım ama formattan sonra görseldeki gibi bazı şeyler GPU kullanmaya başladı. Formattan önce böyle bir sorun yoktu. Sürücüleri sildim tekrar yükledim ama hala sorun devam ediyor.

Dosya Ekleri

• rrrrrrr.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 45
Driver güncellemelerini de yapmışsınız. Endişelenmenize gerek yok, formatta atmışsınız. Değerleriniz normal arkada Chrome açık, kapat bir daha bak normal değerler zaten.

Boşta değil ki. Chrome'u kapatıp bir daha bakın.

Chroma takmıssınızda onu da kapatınca aynı şekilde çalısıyor hatta Chrome dışındaki gösterdigim şeyler bazen %40 ya da %70'lere ulaşıyor. Formattan önce böyle bir şey yoktu sadece CPU kullanıyordu GPU ise en fazla %1 falandı.

Normal değerler, gpu değil cpu kullanır zaten masaüstünde daha çok. Endişelenmenize gerek yok. Sistem kullanıyor CPU yu. %40 ve %70 lere çıkıyor demişsin ama anlık yükselmeden ibaret ise dediğim gibi normal. Ama her şey kapalı iken yani boşta iken bir süreliğine %70 de duruyorsa bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…