Boşta olan sistem %49 RAM kullanıyor

simsa

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, 4 GB RAM'e sahip Windows 10 bir bilgisayarım var eskiden %8 civarı kullanıyordu başlangıçta ancak şu an 49-51 arasında lütfen arkadaki uygulamaları kapat gibi fikirlerle yanıtlamayın.
Arkadaki uygulamaları dopladığımda 1GB etmiyor bile çok ilginç bir şekilde gözükmeyen bir uygulama RAM kullanıyor ne yapmalıyım?
Çok araştırdım hiçbiri işe yaramadı. RAM leak gibi de gözükmüyor çünkü gittikçe artmıyor. Sabit sürekli belli miktar RAM'ı harcıyor gözükmeyen uygulama, driverları güncelledim virus taraması yaptım hiçbir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB RAM varsa bilgisayarında gayet normaldir mesela bende 8 GB RAM var %40 civarında kullanıyor boştayken.

ISLC kullanabilirsiniz. Soldaki iki şeyi 1024 MB yapın.

dostlarım lütfen iyi okuyun 4 gün önce oldu bu tüm görev yöneticisi işlemlerini topladığımda bu kadar kullanmıyor zaten windowsun işlemleri kısık çoğu hizmeti devre dışı aniden bu hale geldi görev yöneticisini paylaşabilirim ancak dediğim gibi o yükü veren işlem gözükmüyor. Startup uygulamaları da devre dışı her şey aynı sadece kullanan bilmediğim bir uygulama var nasıl monitör edebilirim o uygulamayı onda yardımcı olun yalvarıyorum
ISLC kullanabilirsiniz. Soldaki iki şeyi 1024 MB yapın.
Deneyeceğim teşekkür ederim geri bildirimde bulunacağım.
GhostSpectre versiyonlu Windows'u indirdim şuanda 600MB civarı kullanıyor gelecekten bu konuyu görecek düşük sistemli arkadaşlar için şiddetle öneriyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…