ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, masaüstündeyken sıcaklıkları görüntüleyebileceğim program önerilerinizi bekliyorum.
Akif büyükdağ Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #2 ArdaMert dedi: Arkadaşlar, masaüstündeyken sıcaklıkları görüntüleyebileceğim program önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kullanıyorum öneririm. Artı 0 Eksi
ArdaMert dedi: Arkadaşlar, masaüstündeyken sıcaklıkları görüntüleyebileceğim program önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kullanıyorum öneririm.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 12 Eylül 2020 #3 MSI Afterburner üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Hem oyunda hem de boştayken görmek mümkün, gayet kullanışlı. Artı 0 Eksi
MSI Afterburner üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Hem oyunda hem de boştayken görmek mümkün, gayet kullanışlı.
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 897 Çözümler 10 12 Eylül 2020 #4 MSI Afterburner herhangi bir uygulama, oyun vs. çalışırken gösteriyor. Boştayken gösterebiliyor muyuz? Artı 0 Eksi
MSI Afterburner herhangi bir uygulama, oyun vs. çalışırken gösteriyor. Boştayken gösterebiliyor muyuz?
Akif büyükdağ Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #5 BreWerS dedi: MSI Afterburner herhangi bir uygulama, oyun vs. çalışırken gösteriyor. Boştayken gösterebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet boştayken de görüntüleyebilirsin. Artı 0 Eksi
BreWerS dedi: MSI Afterburner herhangi bir uygulama, oyun vs. çalışırken gösteriyor. Boştayken gösterebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet boştayken de görüntüleyebilirsin.
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 897 Çözümler 10 12 Eylül 2020 #6 Akif büyükdağ dedi: Evet boştayken de görüntüleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyoruz hocam boştayken göstermiyor bende? Artı 0 Eksi
Akif büyükdağ dedi: Evet boştayken de görüntüleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyoruz hocam boştayken göstermiyor bende?
KS KS ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Eylül 2020 #7 BreWerS dedi: Nasıl yapıyoruz hocam boştayken göstermiyor bende? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde bende açamadım. Artı 0 Eksi
BreWerS dedi: Nasıl yapıyoruz hocam boştayken göstermiyor bende? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde bende açamadım.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #8 Aida64. Artı 0 Eksi
Akif büyükdağ Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #9 BreWerS dedi: Nasıl yapıyoruz hocam boştayken göstermiyor bende? Genişletmek için tıkla... Normal MSI Afterburner programını açıp görebilirsin. ArdaMert dedi: Masaüstünde bende açamadım. Genişletmek için tıkla... Arama yerine MS yazarsanız zaten çıkıyor yoksa dosya konumunu bulupta açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
BreWerS dedi: Nasıl yapıyoruz hocam boştayken göstermiyor bende? Genişletmek için tıkla... Normal MSI Afterburner programını açıp görebilirsin. ArdaMert dedi: Masaüstünde bende açamadım. Genişletmek için tıkla... Arama yerine MS yazarsanız zaten çıkıyor yoksa dosya konumunu bulupta açabilirsiniz.
KS KS ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Eylül 2020 #10 Akif büyükdağ dedi: Normal MSI Afterburner programını açıp görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sadece GPU gösteriyor o ekranda hocam. Artı 0 Eksi
Akif büyükdağ dedi: Normal MSI Afterburner programını açıp görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sadece GPU gösteriyor o ekranda hocam.