Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 Merhaba, bilgisayarı açtığım anda upload hızı Max'da kullanılmaya başlıyor. Acaba neden kaynaklı olabilir?
Merhaba, bilgisayarı açtığım anda upload hızı Max'da kullanılmaya başlıyor. Acaba neden kaynaklı olabilir?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 7 Kasım 2020 #2 Güncelleme olabilir. Windows, güncelleme yapıyor mu diye bakın.
Metax Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #3 Torrent kullanıyorsanız, bazı dosyaları indirdikten sonra gönderme durumunda kalabiliyor. 246941 dedi: Güncelleme olabilir. Windows, güncelleme yapıyor mu diye bakın. Genişletmek için tıkla... güncelleme olsaydı alma durumu yüksek olurdu gön değil
Torrent kullanıyorsanız, bazı dosyaları indirdikten sonra gönderme durumunda kalabiliyor. 246941 dedi: Güncelleme olabilir. Windows, güncelleme yapıyor mu diye bakın. Genişletmek için tıkla... güncelleme olsaydı alma durumu yüksek olurdu gön değil
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #4 Torrent kullanmıyorum.
Metax Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #5 Sncroow dedi: Torrent kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuradan neyin up veya dow kullanımını görebilirsiniz.
Sncroow dedi: Torrent kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuradan neyin up veya dow kullanımını görebilirsiniz.
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #6 Metax dedi: Eki Görüntüle 729413 Şuradan neyin up veya dow kullanımını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yerden yüksek upload kullananı kapatıyorum bu sefer başka bir program kullanmaya başlıyor.
Metax dedi: Eki Görüntüle 729413 Şuradan neyin up veya dow kullanımını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yerden yüksek upload kullananı kapatıyorum bu sefer başka bir program kullanmaya başlıyor.
Metax Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #7 Sncroow dedi: Dediğiniz yerden yüksek upload kullananı kapatıyorum bu sefer başka bir program kullanmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... kullanılan programların içeriğini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim hocam
Sncroow dedi: Dediğiniz yerden yüksek upload kullananı kapatıyorum bu sefer başka bir program kullanmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... kullanılan programların içeriğini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim hocam