therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 6 Ekim 2022 #1 Sistem boşta iken bu değerler normal mi arkadaşlar?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.855 Makaleler 9 Çözümler 1.034 6 Ekim 2022 #2 Cihazın içi hafif tozlandiysa vs normal bir sorun yok.
Omacan Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 32 6 Ekim 2022 #3 Boşta biraz yüksek ama önemi yok. Yük altında ne kadar ısınıyor önemli olan o. Bu sıcaklıkların bi zararı yok.
Boşta biraz yüksek ama önemi yok. Yük altında ne kadar ısınıyor önemli olan o. Bu sıcaklıkların bi zararı yok.
ibrahimkekec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 6 Ekim 2022 #4 Benim PC boşta 35-37 derece civarı. Biraz fazla gibi geldi ama aşırı da anormal değil.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 6 Ekim 2022 #5 Normal değerler laptop için, endişelenilecek bir durum yok.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 6 Ekim 2022 #6 Laptop bu normal bu sıcaklıklar.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #7 Laptop için kabul edilebilir. Yükte ki değerleri de önemli.
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 6 Ekim 2022 #8 Artoria Pendragon dedi: Cihazın içi hafif tozlandiysa vs normal bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Omacan dedi: Boşta biraz yüksek ama önemi yok. Yük altında ne kadar ısınıyor önemli olan o. Bu sıcaklıkların bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... ibrahimkekec dedi: Benim PC boşta 35-37 derece civarı. Biraz fazla gibi geldi ama aşırı da anormal değil. Genişletmek için tıkla... kt2 dedi: Normal değerler laptop için, endişelenilecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Schumacher dedi: Laptop bu normal bu sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Saint Lucia dedi: Laptop için kabul edilebilir. Yükte ki değerleri de önemli. Genişletmek için tıkla... Ne zaman ki fişten çekiyorum işlemci 38 ekran kartında ise ısı derecesi veya kullanılma yazmıyor fan sesi de düşüyor sanki hiç çalışmıyor.
Artoria Pendragon dedi: Cihazın içi hafif tozlandiysa vs normal bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Omacan dedi: Boşta biraz yüksek ama önemi yok. Yük altında ne kadar ısınıyor önemli olan o. Bu sıcaklıkların bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... ibrahimkekec dedi: Benim PC boşta 35-37 derece civarı. Biraz fazla gibi geldi ama aşırı da anormal değil. Genişletmek için tıkla... kt2 dedi: Normal değerler laptop için, endişelenilecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Schumacher dedi: Laptop bu normal bu sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Saint Lucia dedi: Laptop için kabul edilebilir. Yükte ki değerleri de önemli. Genişletmek için tıkla... Ne zaman ki fişten çekiyorum işlemci 38 ekran kartında ise ısı derecesi veya kullanılma yazmıyor fan sesi de düşüyor sanki hiç çalışmıyor.
Jexpys Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #9 Normal yüksek performans moduda açık zaten
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 6 Ekim 2022 #10 Jexpys dedi: Normal yüksek performans moduda açık zaten. Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufuna aldıgım zamanda yapıyor bunu arada uyku moduna alıp tekrar açtımmı PC'yi bak aynı böyle oluyor ekran kartı derecesi kayboluyor.
Jexpys dedi: Normal yüksek performans moduda açık zaten. Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufuna aldıgım zamanda yapıyor bunu arada uyku moduna alıp tekrar açtımmı PC'yi bak aynı böyle oluyor ekran kartı derecesi kayboluyor.