5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 6 Ekim 2022 #11 Yüksek Performans seçili olarak kullanıyorsunuz ve bu değerler gayet normal.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 6 Ekim 2022 #12 therdi dedi: Ne zaman ki fişten çekiyorum işlemci 38 ekran kartında ise ısı derecesi veya kullanılma yazmıyor fan sesi de düşüyor sanki hiç çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Yine normal. Pilde iken şarja kıyasla daha az enerji çeker işlemci, bu yüzden ısısı da düşer. Fan profili de pilde "edilgen" e ayarlanmış olabilir. therdi dedi: ekran kartı derecesi kayboluyor Genişletmek için tıkla... Pil tasarrufunda ekran kartı devre dışı olur. Pil ömrünü arttırmak içindir.
therdi dedi: Ne zaman ki fişten çekiyorum işlemci 38 ekran kartında ise ısı derecesi veya kullanılma yazmıyor fan sesi de düşüyor sanki hiç çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Yine normal. Pilde iken şarja kıyasla daha az enerji çeker işlemci, bu yüzden ısısı da düşer. Fan profili de pilde "edilgen" e ayarlanmış olabilir. therdi dedi: ekran kartı derecesi kayboluyor Genişletmek için tıkla... Pil tasarrufunda ekran kartı devre dışı olur. Pil ömrünü arttırmak içindir.
Jexpys Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #13 therdi dedi: Güç tasarrufuna aldıgım zamanda yapıyor bunu arada uyku moduna alıp tekrar açtımmı PC'yi bak aynı böyle oluyor ekran kartı derecesi kayboluyor. Eki Görüntüle 1536932 Genişletmek için tıkla... derece kaybolması ne ifade eder bilmiyorum ama önceki değerler normal laptop zaten etrafı tamamen kapalı açılış ısısı 30 derece civarı bide çalıştırınca genelde fanların ses çıkarması yerine ısınması tercih edilir
therdi dedi: Güç tasarrufuna aldıgım zamanda yapıyor bunu arada uyku moduna alıp tekrar açtımmı PC'yi bak aynı böyle oluyor ekran kartı derecesi kayboluyor. Eki Görüntüle 1536932 Genişletmek için tıkla... derece kaybolması ne ifade eder bilmiyorum ama önceki değerler normal laptop zaten etrafı tamamen kapalı açılış ısısı 30 derece civarı bide çalıştırınca genelde fanların ses çıkarması yerine ısınması tercih edilir