Boştaki kablo nedir?

Wolkryy

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Benim kasada temizlik yaparken bir kablo gordüm boşta. Ama ne işe yarıyor bilen var mı? Bakabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 20240114_172146.jpg
    20240114_172146.jpg
    171,9 KB · Görüntüleme: 69
Daha fazla güç tüketen ekran kartı modellerinde ilave olarak takılabilir o kablo. Şu an ekran kartınıza takılı olan kablonun devamı gibi düşünebilirsiniz. Sizin ekran kartına gerekmemiş o yüzden takılı değil.

Daha fazla güç tüketen ekran kartı modellerinde ilave olarak takılabilir o kablo. Şu an ekran kartınıza takılı olan kablonun devamı gibi düşünebilirsiniz. Sizin ekran kartına gerekmemiş o yüzden takılı değil.

Teşekkürker hocam bir de merakımdan soracağım bu ekran kartinin ışığı olma ihtimali yoktur degilmi benim 2060 MSI'nin. Ventus model.

6+2 ekran kartı güç girişi. Bazı ekran kartlarına bir tane yerine iki tane takmak gerektiğinden dolayı oradadır.

bu ekran kartinin ışığı olma ihtimali yoktur degilmi benim 2060 MSI'nin. Ventus model.

Resmi siteye göre bu modelde aydınlatma yok.

6+2 ekran kartı güç girişi. Bazı ekran kartlarına bir tane yerine iki tane takmak gerektiğinden dolayı oradadır.

Resmi siteye göre bu modelde aydınlatma yok.

Zamaninda Media marktan toplamıştımda fark etmedim ona olsun artik değiştirince :D

@Wolkryy aydınlatmadan mı bahsediyorsunuz? Maalesef Ventus modellerde aydınlatma yok.

Eki Görüntüle 2084560

Bu kart Gaming Z modeli eğer böyle bir şeyden bahsediyorsanız dediğim gibi sizin kartın modelinde mevcut değil.

Sağ olun hocam zamaninda Media marktan toplamıştımda fark etmedim sormadim onu kasadaki aydınlatma tuşuda çalışmıyor bir de kasadan olabilir mi sebebi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı