CPU bilgisayar boştayken %100 gözüküyordu, en çok CPU kullanan uygulama Microsoft yazılım koruması platformunu Görev Yöneticisi'nden kaldırdığım zaman normale dönüyor ama iki dakika sonra uygulama yeniden açılıyor bu uygulamayı tamamen nasıl kaldırabilirim? Kaldırdığım zaman zararı olur mu ya da başka çözümleri var mı?
Windows 10 görev yöneticisinde Microsoft yazılım koruması platformu adında bir uygulama bilgisayarımı ciddi şekilde kastırıyor. Ayrıca oyunlarda ping artışına sebeb oluyor. Bunu nasıl önlerim? Not: - Görev zamanlıcısından kapatamıyorum çünkü uzak bilgisayar bulunamadı hatası alıyorum. -...
Bence böyle şeylere fazla ellemeyin. İşletim sistemi kendisince çalışsın. Ama cidden sürekli hiç bitmeyen bir %100'lük kullanım varsa o zaman müdahale edebilirsiniz.
Hocam bu dönemde en çok kullanılan Kaspersky. Maalesef pahalı. Unutmadan söyleyeyim asla ama asla Avast veya AVG gibi dandik ve bilgi çalan antivirüsler kullanmayın.
Hocam bu dönemde en çok kullanılan Kaspersky. Maalesef pahalı. Unutmadan söyleyeyim asla ama asla Avast veya AVG gibi dandik ve bilgi çalan antivirüsler kullanmayın.