serifozoltu Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 Arkaşdaslar merhaba. Bilgisayar daha boştayken kullanım %100 diyor bunu engellemek adına ne yapmam gerek?
Arkaşdaslar merhaba. Bilgisayar daha boştayken kullanım %100 diyor bunu engellemek adına ne yapmam gerek?
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 9 Ağustos 2022 #2 serifozoltu dedi: Arkaşdaslar merhaba. Bilgisayar daha boştayken kullanım %100 diyor bunu engellemek adına ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yapın.
serifozoltu dedi: Arkaşdaslar merhaba. Bilgisayar daha boştayken kullanım %100 diyor bunu engellemek adına ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yapın.
Behlül Haznedar Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 261 Çözümler 1 9 Ağustos 2022 #3 Bilgisayarına virüs vs bulaşmış olabılır mı? Bir antivirüs programıyla scan ettirmende yarar var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 9 Ağustos 2022 #4 Görev yöneticisinden bakın sistemi ne kullanıyor?
serifozoltu Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #5 Behlül Haznedar dedi: Bilgisayarına virüs vs bulaşmış olabılır mı? Bir antivirüs programıyla scan ettirmende yarar var. Genişletmek için tıkla... denedım dostum ancak nafile Pitbull dedi: Görev Yöneticisi'nden bakın sistemi ne kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Edge tarayıcı ayrca WMI provier host ( ne oldugunu bılmıyorum ) Edge kapalıyken de işgal edıyor gozukmekte.
Behlül Haznedar dedi: Bilgisayarına virüs vs bulaşmış olabılır mı? Bir antivirüs programıyla scan ettirmende yarar var. Genişletmek için tıkla... denedım dostum ancak nafile Pitbull dedi: Görev Yöneticisi'nden bakın sistemi ne kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Edge tarayıcı ayrca WMI provier host ( ne oldugunu bılmıyorum ) Edge kapalıyken de işgal edıyor gozukmekte.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 9 Ağustos 2022 #6 Kırmızı renkte olanların üstüne gelip sağ tıklayın görevi sonlandır yapın. O programlar tekrar açılacak mı bakalım?
Kırmızı renkte olanların üstüne gelip sağ tıklayın görevi sonlandır yapın. O programlar tekrar açılacak mı bakalım?