Boştayken %100 GPU kullanımı

Avhan

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, ilk önce bilgisayarı açtığımda masaüstünde donmalar oluyordu farenin sağ tıkı ile kareler oluşturunca kasa kasa oluşturuyordu. Sonra format attım masaüstünü çözdüm ama kullanım sürekli yüksek ama bilgisayar boşta. Bazen düşüşler oluyor oda anlık. Radeon Settings'ten baktığımda activity sürekli hareket halinde. Şu an W7 ama format atmadan önce W10'du ve görev yöneticisinde csrss.exe ve system çok GPU 0 - 3d yiyordu ve bu %100 çıkıyor Radeon kendini tekrardan başlatıyordu. Aşağıya Radeon Settings'in fotoğraflarını atıyorum. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu donmalar format attıktan hemen sonra, yani sadece ekran kartı driverı yüklüyken mi oluyor? Yoksa bir yazılım vs. yükledikten sonra mı? Eğer birinci durumsa güvenilir bir İS kalıbıyla temizinden tüm disk bölümlerini silerek bir kez daha format atın. Sorun devam ediyorsa biosu güncellemeyi-sıfırlamayı deneyin.

Biosu sıfırlayıp W10 yükleyince düzeldi. Bana bu yardımı yaptığınız için çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…