E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #11 7 ay önce yapıldıysa yeni daha. Zamanı gelmemiştir. Yük altında ne kadar oluyor?
A ahmedd12391 Megapat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 375 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #12 Emirizmir dedi: 7 ay önce yapıldıysa yeni daha. Zamanı gelmemiştir. Yük altında ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... oyunda baktım orta grafklerde 85 düşük grafiklerde 75 ersin.erel dedi: Muhtemelen CPU nun ısı boruları iyi iletim yapmıyor olabilir CPU bakırlarını kontrol et toksitlenme var mı yok mu diye bi bak Genişletmek için tıkla... açtığımda bakayım varsa ben temizliyebilirmiyim
Emirizmir dedi: 7 ay önce yapıldıysa yeni daha. Zamanı gelmemiştir. Yük altında ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... oyunda baktım orta grafklerde 85 düşük grafiklerde 75 ersin.erel dedi: Muhtemelen CPU nun ısı boruları iyi iletim yapmıyor olabilir CPU bakırlarını kontrol et toksitlenme var mı yok mu diye bi bak Genişletmek için tıkla... açtığımda bakayım varsa ben temizliyebilirmiyim
ersin.erel Decapat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 11 10 Aralık 2019 #13 ahmedd12391 dedi: oyunda baktım orta grafklerde 85 düşük grafiklerde 75 açtığımda bakayım varsa ben temizliyebilirmiyim Genişletmek için tıkla... O konu hakkında fikrim yok ama belki kimyasal ilaçlarla temizlenebilir Google yaz belki daha önceden temizleyen vardır
ahmedd12391 dedi: oyunda baktım orta grafklerde 85 düşük grafiklerde 75 açtığımda bakayım varsa ben temizliyebilirmiyim Genişletmek için tıkla... O konu hakkında fikrim yok ama belki kimyasal ilaçlarla temizlenebilir Google yaz belki daha önceden temizleyen vardır
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #14 ahmedd12391 dedi: oyunda baktım orta grafklerde 85 düşük grafiklerde 75 açtığımda bakayım varsa ben temizliyebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Tamam değerler normal.
ahmedd12391 dedi: oyunda baktım orta grafklerde 85 düşük grafiklerde 75 açtığımda bakayım varsa ben temizliyebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Tamam değerler normal.