Boştayken CPU ve GPU 54 Derece Civarı

Aynı işlemciye sahibiz boştaki işlemci 0.700-900 V görünüyor bende. Arkaplanda işlemciden yiyen bir şey olabilir.

Aynı işlemciye sahibiz boştaki işlemci 0.700-900 V görünüyor bende. Arkaplanda işlemciden yiyen bir şey olabilir.
Görev yöneticisnden kontrol ettim hep 0.2 civarı CPU kullanan normal bilgisayar işlemleri var.

4790K boşta anlık 0.240 V gösteriyor. Senin sistemin boşta olduğunu sanmıyorum sağlam bir virüs, trojan taraması yap. Sıcaklıklara donanımlar kadar arka planda gereksiz yere çalışan yazılımlarda etki edebiliyor.

Bilgisayarı 2 gün önce vatandan toplattırdım. Virüs bulaşma ihtimali gerçekten yok sadece corsair klavyemin ve steelseries faremin utility programları açık arkada onları da kapatıp denedim fakat voltaj miktarını düşüremedim. Bios güncellemesi yapmıştım bilgisayarı ilk aldığımda onunla ilgili bir durum olabilir mi?

Denetim Masasından güç seçeneği dengeli değilse dengeli yapmayı dene.
Güç ayarları kısmında seçenek AMD Ryzen Balanced'daydı. Şimdi dengeliye çektim ve 0.800 0.900 V arası değişiyor.
Denetim Masasından güç seçeneği dengeli değilse dengeli yapmayı dene.
Bu arada CPU sıcaklığımda bir değişim olmadı.

Son düzenleme:
Sıcaklık hop diye hemen düşmez zaten Kasanın hava akışı sıkıntılıymış zamanla önü ızgaralı başka bir kasa tercih edebilirsin.
Kasanın ön panelini çıkartsam bu kasayla ilgili böyle bir öneri almıştım. Sistem çok mu çabuk tozlanır ve kirlenir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…