Boston Dynamics Robotundan Dans Performansı

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Oldukça başarılı buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konu da düşüncemi belirtmek istiyorum. Bu tip dans olaylarının amacı "Biz güçlüyüz." "Çok çalıştık ve başardık şimdi işin eğlencesine bakalım." imajı çizmektir ve buna benzer mesajlar verir. Şimdi dünya piyasası AKINROBOTICS'den 20 kat daha iyi yerde iken. Bu videoyu çekerek ne demeye çalışıyorlar? Dalga mı geçiyorsunuz siz bizimle? Bu video için harcanan zaman yeni algoritmalar, kinematikler sistemler için harcanmalı. Neyin havasını atıyorsunuz? Aynısından benim evde de var? Küçük oyuncaklar bile daha modüler. Bunlardan tek farkları küçük olmaları. Ben mi körüm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…