Arkadaşlar ben Göktuğ. 12 yaşındayım. İnsanlar için çok şey yaptım ama kimse emeğime karşılık vermedi. Herkese zamanında yardım ettim paraları olmadığı zamanlarda.
Ve onlardan borç istemedim. Bir de herkes için YouTube'dan video çektim şimdi hiç izlenmiyor. Çok uğraşıyorum, montaj vs. insanlar için karantinada canları sıkılmasın diye onlara oyun yaptım. 3D FPS oyunları hatta 40 TL gibi bir yatırım yaptım. Oyun motoru için hatta onun için YouTube kanalı kurdum web sitesi bile oluşturdum.
Ama hiç emeğimin karşılığı gelmiyor, günlerim hatta yıllarım boşa mı gitti? Arkadaşlarım herkes benden yardım alıyor, herkese yardım ediyorum fakat okuldaki çoğu kişi beni aşağılıyor, beni sevenlerde var bazen hocalar bile dalga geçtiği oluyor. Sadece oyun değil ben başka şeyler içinde insanlara çok fazla yardım ettim. Geçen oyun oynarken arkadaşlarım arkadan geldi, ben yere düştüm kafamı vurdum çığlık çığla bağırırken kimse bana yardım etmedi. Sonra hoca geldi, "Hocam kafamı vurdum" dedim. "İyi olmuş" dedi. Daha çok şey oldu ama sizleri üzmek istemem, daha doğrusu bu forumdan başka çok kimsem yok. Sizler bana yardım ediyorsunuz hepinize teşekkür, ederim iyi geceler.