Bot ayakkabı önerisi

Hangi bot seçilmeli?

• Lumberjack (Siyah)

Oy: 6 66,7%
  • U.s. Polo Assn. (Yeşil)

Oy: 3 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .

Playizm

Kilopat
41 numara Lumberjack siyah bot ve U. S. Polo Assn. Yeşil botu test etmek için ikisini de aldım fakat aralarında kararsız kaldım. Her ikisi de ayağıma oluyor. Siyah olan bot daha sağlam gibi gözüküyor, ama yeşil olan botun rengi daha hoşuma gidiyor karar veremedim ve size sormak istedim.

Sizce hangisi daha güzel?
Lumberjack (Siyah)
U.s. Polo Assn. (Yeşil)

Kararlarınız tabii ki %100 etkilemeyecek, sadece fikir almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ikisi de güzel fakat sağlam olması daha önemli o yüzden lumberjack daha iyi olur yeşili bir süre giyersin sonra kenarları falan açılır. Su almaya başlar. Aldıığın paraya değmez. Link bıraktım buraya benım botum bu 3 veya 4 senedir giyiyorum. Saglamlık olarak gerçekten iyi ömür boyu giyilebilir diyebilirim sana. Senın lumberjackle model ve sağlamlık olarak bırbırbırıne yakın belki fıkrınde değişebilir.

Vallahi ikisi de güzel fakat sağlam olması daha önemli o yüzden lumberjack daha iyi olur yeşili bir süre giyersin sonra kenarları falan açılır. Su almaya başlar. Aldıığın paraya değmez. Link bıraktım buraya benım botum bu 3 veya 4 senedir giyiyorum. Saglamlık olarak gerçekten iyi ömür boyu giyilebilir diyebilirim sana. Senın lumberjackle model ve sağlamlık olarak bırbırbırıne yakın belki fıkrınde değişebilir.
Hocam 3-4 senedir büyük bir yıpranma yokmu?

Ben de decatlondan Quechua almıştım. Sanırım 3 yılını doldurdu. Hiçbir sorunu yok. Decatlon kalite konusunda üzmez ve çoğu modeli fazlasıyla rahattır. Polo dediğiniz ayakkabının tabanı tahtadan beter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı