sametbeyy Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 12 27 Temmuz 2022 #1 Ben bir bot yapıyordum. Belirlediğim rastgele 2 cevaptan birini söylemesi gerekiyor botun. Nasıl ayarlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022
Ben bir bot yapıyordum. Belirlediğim rastgele 2 cevaptan birini söylemesi gerekiyor botun. Nasıl ayarlarım?
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 27 Temmuz 2022 #2 sametbeyy dedi: Ben bir bot yapıyordum. Belirlediğim rastgele 2 cevaptan birini söylemesi gerekiyor botun. Nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... Ne botu, hangi eklenti? Biraz açıklayabilir misiniz?
sametbeyy dedi: Ben bir bot yapıyordum. Belirlediğim rastgele 2 cevaptan birini söylemesi gerekiyor botun. Nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... Ne botu, hangi eklenti? Biraz açıklayabilir misiniz?
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 27 Temmuz 2022 #3 Sayı için: Kod:Panoya kopyala $random[ENKUCUKSAYI;ENBUYUKSAYI] Yazı için : Kod:Panoya kopyala $randomText[Seçenek1;Seçenek2] (Tam emin değilim çok güncelleme geldi.)
Sayı için: Kod:Panoya kopyala $random[ENKUCUKSAYI;ENBUYUKSAYI] Yazı için : Kod:Panoya kopyala $randomText[Seçenek1;Seçenek2] (Tam emin değilim çok güncelleme geldi.)
sametbeyy Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 12 27 Temmuz 2022 #4 rootuser dedi: Sayı için: Kod:Panoya kopyala $random[ENKUCUKSAYI;ENBUYUKSAYI] Yazı için: Kod:Panoya kopyala $randomText[Seçenek1;Seçenek2] (tam emin değilim çok güncelleme geldi.) Genişletmek için tıkla... Sağ ol teşekkürler.
rootuser dedi: Sayı için: Kod:Panoya kopyala $random[ENKUCUKSAYI;ENBUYUKSAYI] Yazı için: Kod:Panoya kopyala $randomText[Seçenek1;Seçenek2] (tam emin değilim çok güncelleme geldi.) Genişletmek için tıkla... Sağ ol teşekkürler.