Bot hangi ayda giyilir?

Arthur Morg4n

Hectopat
Hangi mevsimde bot giymeye başlarız? Bot giymek için illa kar, yağmur yağması mı lazım?

Sıcak ve nemli havada bence giyilmez, nemden dolayı gıcırdayabiliyor.

Sıcak havada bot giydiğini düşünsene. Ayağın at ölüsü gibi kokar. Onlar soğuk havada işe yarasın diye icat edilmiş şeyler. Ha motor kullananlar beli istisna olabilir ama öbür türlü saçmalık olur.

Hangi mevsimde bot giymeye başlarız? Bot giymek için illa kar, yağmur yağması mı lazım?
Soğukda, karda, çamurda, toprakta vb. gibi gibi yerlerde giyebilirsin. Onun dışında zevk işi olabilir.
Ama tabii kendi zevkinize göre.

Ayakların üşüdüğünde ve yağmur suyu çorabına geçtiğinde. Bot giymenin ayı, saati olmaz.

Eğer yaşadığınız yerin havası kuru ve sürekli rüzgar alan bir yer ise giyilmeye gerek yok gibi pek. Gizli buzlanma, kar, aşırı yağmur yağmasından kaynaklanan kayganlıklar olmadığı sürece ben giymiyorum pek rahat edemiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…