Bot ile Cloudflare nasıl geçilir?

Denedim fakat yapamıyor sahibinden üzerinden herhangi bir data çekemiyorum bu yüzden yine de teşekkür ederim cevabınız için.

Merhaba botunuz aktif bir şekilde çalışıyor mu acaba? Bende bu ayarları yaptım fakat sürekli Cloudflare geliyor ve geçemiyor.

Ben yapmıştım galiba git huptan bulmuştum ama chat GPT ile yaptığımda kodu yapıştırıp Cloud flareyi atlamak için kod ekle dediğimde yapıtı şu an projem bitti ama kullanmıyorum yani işe yaramıştı açıkçası hatta farklı bir kod yazarak yüm clouflare sayfalarını geçiyordum rahatlıklaj.

Denedim fakat yapamıyor sahibinden üzerinden herhangi bir data çekemiyorum bu yüzden yine de teşekkür ederim cevabınız için.

Ben başarmıştım veri çekmeyi fakat bu konularda sahibinden.com biraz bana kızmışıtı sahibinden.com adresinde bunu yapmak biraz sıkıntı. Yine de bu botu yapabilirsen bana ulaşırsan sevinirim.

Merhaba CloudFlare atlama konusunda yardım lazım hiç bir türlü atlayamadım müsaitseniz DC vs üzerinden ekleyip bana yardım etme şansınız var mı çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…