Bot ile kasılmış unranked hesap alınır mı?

EUW hesabı olarak bildiğin ucuz satan var mı? Veya burada stok yenilenme durumu oluyor mu arkadaşla alacaktık da.
EUW olarak item satış'da en az 12 TL'ye kadar gördüm. Ve stok yenilenme durumu tamamen satıcıya kalmış bir şey.

Güncelleme hesap satın aldım sorun çıkmadı üstüne satan kişi ile de arkadaş oldum.

Ben Gold liginde oynarken nickleri random oluşturulmuş kişiler ile karşılaşıyordum yüksek ihtimal bot ile kasılmış hesaptı o adam Gold'a kadar ban yemediyse benim yeme ihtimalim sizce kaçtır.
Dostum kaç yıldır bu oyunun içindesin bilmiyorum ama "gold'a kadar" dediğin şey 10 oyun. Unranked hesap 10 winden sonra gold oluyor zaten. Banlanma riskin de her zaman var. Emeğin ve paran boşa gitmesin. 1 haftanı ayır ve kendin kas.

10 oyun ile gold olunsaydı 10 yıldır sabah akşam oyun oynayanlar bronzda kalmazdı. 30 level kasmak zaten oyunda işkence. Alıp en iyisini yapmış bence.

1 haftada 30 levela kasmak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftada 30 levela kasmak mı?
Evet, 1 hafta. Neden şaşırdın?
10 oyun ile gold olunsaydı 10 yıldır sabah akşam oyun oynayanlar bronzda kalmazdı. 30 level kasmak zaten oyunda işkence. Alıp en iyisini yapmış bence.
Enteresan bir inançsızlık seziyorum. Dediğimde herhangi bir yanlışlık yok. Yeni 30 olmuş unranked hesapla 10 win alınca gold 1'e atıyor arkadaşım. Ben bu işi yapıyorum. Sayısız hesap boostladım sıfırdan. O senin dediğin hesaplar ise yeni hesap değil. Önceki liglerden bronza yerleşmiş elo cehennemindeki hesaplar. Çok normal. "30'a kasmak işkence" gibi geliyor olabilir günümüzün sabırsız gençlerine, fakat 7-8 ay vakit ve para harcayıp geliştirdiğiniz hesabınız bir gün 3. parti yazılım ile oynandığı tespit edilip banlandığında asıl işkence o an yaşanır.

Son düzenleme:
Yani umuyorum dediğiniz gibi yeni hesaplara "Gold 1" atıyordur. Sizde atıyorsa herkeste atması gerekiyordur, doğrudur efenim. Genelleme yapıyorum, sizin hesabınızın hangi ranka attığı değil önemli olan. Oyunda sayısızca smurf açıp kasan kişileri gördüm, ne hikmetse hiçbirini Gold atmadı. Sadece kendi açınızdan bakmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…