Python Bot ile web sitesine giriş yapma

hakkaridağ

Centipat
Daha fazla  
Python ile bir Excel dosyasındaki ürün kodlarını web sitesine atıp kaç adet olduğunu öğrenip tekrar aynı Excel dosyasına stok olarak kaydetmek istiyorum. Fakat web sitesine kullanıcı adı ve şifre ile girmem gerekiyor. Botu siteye girecek kadar ChatGPT yardımıyla geliştirdim fakat siteyi okumakta zorlandığım için giriş yaptıramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Pyxll ile Excel dosyasının verilerini okuyabilirsiniz, giriş yapmak istediğiniz sitenin kullanıcı adı ve şifre bölümüne inspect atıp span bilgisini alıp Selenium ile bu işi halledebilirsiniz eğer sitede bir CAPTCHA yoksa F12 -> Network kısmından login işlemlerini izleyip Python'daki request Library'si ile login işlemlerini izleyip taklit edebilirsiniz.

CAPTCHA yok. Web sitenin login işlemlerini izledim. Fakat request kütüphanesini çözemedim. Bana özelden yazabilir misin?

1) pip ile gerekli kütüphaneyi yükleyin.
2) F12 -> network ile gerekli payloadları alın.
3) payloadları bir data üstüne kaydedin. (örnek payloadlar şu anlık şifre ve kullanıcı adı olacak)
login_data = {"Username": kullaniciadi,"Password": sifre}
4) oturum açmak için gerekli olan isteği gönderelim;
with requests.Session() as session: response = session.post(urllink, data=login_data) page_content = response.text
5) dönüşü bir ekrana yazdıralım;
print(page_content)

Anlatabileceğim en basit şekil bu idi umarım işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…