Python Bot, Instagram tarafından tespit ediliyor

Hocam görünür bir reCAPTCHA değil ki bu nasıl çözebilirim?

Hocam en basiti Selenium kullanarak atlayabilirsiniz. Mouse hareketleri yerine direk web otomasyon kütüphanesi kullanmanızı öneririm.

Selenium'un çeşitli özelleşmiş seçenekleri ve ayarlamaları mevcut. Undetectable Selenium sizin işiniz için biçilmiş kaftan.

Undetected ChromeDriver in Python Selenium & Common Errors - ZenRows kastettiğiniz kütüphane bu mudur? Nasıl kullanıldığını açıklayan bir yazı buldum.
Evet hocam ta kendisi.

İsterseniz adım adım nasıl öğreneceğinizden bahsedeyim.

Selenium kütüphanesi ana kütüphanedir, undetected chromeDriver özelleştirilmiş bir versiyonudur. O yüzden ilk önce selenium nasıl kullanılır öğrenebilirsiniz (kaynak daha fazla)

"selenium Instagram bot-automation" tarzında video izleyin. Video diyorum çünkü çok fazla kaynak var. Ardından "how to see Instagram followers with selenium" mantığında aramalar yaparak işin mantığını tamamen çözersiniz.

Geriye sadece kurduğunuz sistemdeki Selenium importunu kaldırıp, undetected Selenium importunu eklemek kalıyor.

Evet hocam ta kendisi.

İsterseniz adım adım nasıl öğreneceğinizden bahsedeyim.

Selenium kütüphanesi ana kütüphanedir, undetected chromeDriver özelleştirilmiş bir versiyonudur. O yüzden ilk önce selenium nasıl kullanılır öğrenebilirsiniz (kaynak daha fazla)

"selenium Instagram bot-automation" tarzında video izleyin. Video diyorum çünkü çok fazla kaynak var. Ardından "how to see Instagram followers with selenium" mantığında aramalar yaparak işin mantığını tamamen çözersiniz.

Geriye sadece kurduğunuz sistemdeki Selenium importunu kaldırıp, undetected Selenium importunu eklemek kalıyor.
Selenium ile neden uğraşıyorsunuz ki? Örneğin "https://www.instagram.com/api/v1/fr...ers/?count=12&search_surface=follow_list_page" apisi size takip edenleri döndürür. Aşağıda Python için örnek kod verdim. Tabi çalışması için cookie ve bir kaç şey eklenmesi gerekiyor. Dilerseniz onları nasıl alabileceğini de söylerim.

Python:
import requests

cookies = {buraya_hesabın_cookisi}

headers = {
    'authority': 'www.instagram.com',
    'accept': '*/*',
    'accept-language': 'tr-TR,tr;q=0.7',
    'cookie':'veya buraya hesabın cookileri',
    'sec-ch-ua': '"Not.A/Brand";v="8", "Chromium";v="114", "Brave";v="114"',
    'sec-ch-ua-mobile': '?0',
    'sec-ch-ua-platform': '"Windows"',
    'sec-ch-ua-platform-version': '"15.0.0"',
    'sec-fetch-dest': 'empty',
    'sec-fetch-mode': 'cors',
    'sec-fetch-site': 'same-origin',
    'sec-gpc': '1',
    'user-agent': 'Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/114.0.0.0 Safari/537.36',
}

params = {
    'count': '12',
    'search_surface': 'follow_list_page',
}

response = requests.get(
    'https://www.instagram.com/api/v1/friendships/xxxx/followers/',
    params=params,
    cookies=cookies,
    headers=headers,
)

Hocam cookieleri nasıl alabileceğime dair bilgilindirme de yapabilirseniz muhteşem olur.

Benim elimde beni takip etmeyen ama benim takip ettiğim kişilerin hepsinin kullanıcı adları Python dizisi şeklinde elimde mevcut. Sizce bir daha Selenium vs kullanarak liste çekmeye ihtiyacım var mı?

1685913798594.png

Verdiğiniz linkte beni şu şekilde bir ekran karşılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı