"Bot mismatch boot fail" hatası

lodossoft

Zeptopat
Daha fazla  

Merhaba, verilen yolları izleyerek kurulum USB oluşturdum ama kurmak için boot yaptığım zaman bot mismatch boot fail şeklinde hata alıyorum. Neyi eksik yapıyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim, bu konuda çok yeniyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü EFI taşıması ve Kurulum öncesi sisteminiz için uygun config seçmek bu başlıktan sonrasını yapmamışsın.

Çünkü EFI taşıması ve Kurulum öncesi sisteminiz için uygun config seçmek bu başlıktan sonrasını yapmamışsın.
Aslında yapmaya çalıştım ama olmadı yani içlerinden hangisinin benim sisteme göre olduğunu anlayamadım

Aslında yapmaya çalıştım ama olmadı yani içlerinden hangisinin benim sisteme göre olduğunu anlayamadım

Lenovo V330 - 15IKB - Intel İşlemci kaby Lake- R laptop kısmından kaby Lake isimli EFI alıp OC klasörünün içinde ismini config olarak değiştirdim ama yine aynı hatayı aldım nerede sorun var acaba

Merhaba Bir şekilde boot yamayı başardım ama bu seferde disk izlenimine gelemiyorum fotodaki gibi hata alıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…