YouTube Botlara karşı nasıl önlem alınır?

Serap12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bir YouTube kanalım var ve gayet iyi giden bir kanal 20.000 abonem oldu ama
beni sevmeyen insanlar da oluştu, benim çapımda olanlar ve bunlar bot atıp benim keşfetimi
kapatabilir. Kötü amaçlı kullanabilir bu botları haksız mıyım? İnsanların vicdanlarına mı bırakıyor YouTube
bu konu da bizi şunu demeyin zaten botlar siliniyor, silinse bile kanalın algoritmasını mahvettiğini
herkes biliyor. Bunun için önlem yok mu ve böyle yapıldığını tam anlamıyla nasıl anlarım?
Kanalım ilk 100 görüntüleme alıp yavaş yavaş yükselirdi şimdi birden 200 geliyor ve video izlenmesi
kötü oluyor. Bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar benim bir YouTube kanalım var ve gayet iyi giden bir kanal 20.000 abonem oldu ama.
Beni sevmeyen insanlar da oluştu, benim çapımda olanlar ve bunlar bot atıp benim keşfetimi.
Kapatabilir. Kötü amaçlı kullanabilir bu botları haksız mıyım? İnsanların vicdanlarına mı bırakıyor YouTube.
Bu konu da bizi şunu demeyin zaten botlar siliniyor, silinse bile kanalın algoritmasını mahvettiğini.
Herkes biliyor. Bunun için önlem yok mu ve böyle yapıldığını tam anlamıyla nasıl anlarım?
Kanalım ilk 100 görüntüleme alıp yavaş yavaş yükselirdi şimdi birden 200 geliyor ve video izlenmesi.
Kötü oluyor. Bilgisi olan yazabilir mi?

Bir önlem yok kimseye düşman olmamaya çalış yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı