reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.469 Çözümler 775 28 Ocak 2021 #11 baydırmen dedi: 2 ay geçmesine rağmen yemedi Genişletmek için tıkla... VAC sistemi genelde gecikmeli işliyor. Eğer sistem tarafından kara listeye alınmışsa her türlü yasaklanacaktır.
baydırmen dedi: 2 ay geçmesine rağmen yemedi Genişletmek için tıkla... VAC sistemi genelde gecikmeli işliyor. Eğer sistem tarafından kara listeye alınmışsa her türlü yasaklanacaktır.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.164 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2021 #12 baydırmen dedi: Dostum bir de benim global olan bir arkadaş var envanteri 500 TL civarı ona da attım hileyi ölüm maçına falan girmiş 2 ay geçmesine rağmen yemedi onunda yeme ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü ban yer Bakarsın bu gün yer, bakarsın 1 sene sonra. Ama ban yer. Vac dalgasını bekleyin
baydırmen dedi: Dostum bir de benim global olan bir arkadaş var envanteri 500 TL civarı ona da attım hileyi ölüm maçına falan girmiş 2 ay geçmesine rağmen yemedi onunda yeme ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü ban yer Bakarsın bu gün yer, bakarsın 1 sene sonra. Ama ban yer. Vac dalgasını bekleyin
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.469 Çözümler 775 28 Ocak 2021 #13 Forumda birkaç gün sonra yine böyle bir konu açacakmışsınız gibime geliyor. Hile kullanmadan Overwatch ban yedim Şimdi buradan hesabı geri alabilir miyim? Steam desteğe yazsam falan? www.technopat.net Hile kullanmadığınız sürece genelde kolay kolay yasaklama almazsınız. Hatalı yasaklama alacak olursanız ise otomatik olarak kaldırılacaktır.
Forumda birkaç gün sonra yine böyle bir konu açacakmışsınız gibime geliyor. Hile kullanmadan Overwatch ban yedim Şimdi buradan hesabı geri alabilir miyim? Steam desteğe yazsam falan? www.technopat.net Hile kullanmadığınız sürece genelde kolay kolay yasaklama almazsınız. Hatalı yasaklama alacak olursanız ise otomatik olarak kaldırılacaktır.
B baydırmen Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 71 28 Ocak 2021 #14 Korkuyla ban yiyeceğim günü bekliyorum o zaman Daryl1dx dedi: Her türlü ban yer bakarsın bu gün yer, bakarsın 1 sene sonra. Ama ban yer. VAC dalgasını bekleyin Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Her türlü mü yiyeceğim? Kaçışı yok mu efenim? Steam'a yazsam bir daha açmam söz diye? Olmuyor mu? Son düzenleme: 28 Ocak 2021
Korkuyla ban yiyeceğim günü bekliyorum o zaman Daryl1dx dedi: Her türlü ban yer bakarsın bu gün yer, bakarsın 1 sene sonra. Ama ban yer. VAC dalgasını bekleyin Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Her türlü mü yiyeceğim? Kaçışı yok mu efenim? Steam'a yazsam bir daha açmam söz diye? Olmuyor mu?