eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 8 Ocak 2024 #1 Bottles ile EA App'e girmek güvenli mi? Bottles'da EA App kurulumunu yaptığımız script güvenli mi? EA hesabım gider diye endişe ediyorum.
Bottles ile EA App'e girmek güvenli mi? Bottles'da EA App kurulumunu yaptığımız script güvenli mi? EA hesabım gider diye endişe ediyorum.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #2 Girip kendin bakabilirsin. Anlaşılmayacak pek bir şey yok. Artı 0 Eksi
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 8 Ocak 2024 #3 EldrithcWraith dedi: Girip kendin bakabilirsin. Anlaşılmayacak pek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kod yazıp okumayı bilmiyorum ki. Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Girip kendin bakabilirsin. Anlaşılmayacak pek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kod yazıp okumayı bilmiyorum ki.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.181 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #4 eylül kabuss dedi: Bottles ile EA App'e girmek güvenli mi? Bottles'da EA App kurulumunu yaptığımız script güvenli mi? EA hesabım gider diye endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Topluluğu tarafından hiç böyle bir şikayet almadı ki kendim de kullandım. Herhangi bir problem yaşamadım. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Bottles ile EA App'e girmek güvenli mi? Bottles'da EA App kurulumunu yaptığımız script güvenli mi? EA hesabım gider diye endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Topluluğu tarafından hiç böyle bir şikayet almadı ki kendim de kullandım. Herhangi bir problem yaşamadım.
gallium Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2024 #5 eylül kabuss dedi: Bottles ile EA App'e girmek güvenli mi? Bottles'da EA App kurulumunu yaptığımız script güvenli mi? EA hesabım gider diye endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yükleyemedim bile :s Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Bottles ile EA App'e girmek güvenli mi? Bottles'da EA App kurulumunu yaptığımız script güvenli mi? EA hesabım gider diye endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yükleyemedim bile :s