BotW için başlangıç tavsiyeleri

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyuna yeni başladım. Sevdim ama tam olarak anladığım söylenemez. Daha hızlı gelişmek için ne önerirsiniz? Gelip geçen dayak atıyor Elden Ring'te bu kadar zorlanmamıştım. Galiba biraz gelişmeden ilerlemeye çalıştım.

Oyuna yeni başladım. Sevdim ama tam olarak anladığım söylenemez. Daha hızlı gelişmek için ne önerirsiniz? Gelip geçen dayak atıyor Elden Ring'te bu kadar zorlanmamıştım. Galiba biraz gelişmeden ilerlemeye çalıştım.
Hızlı bitirmeye odaklanma. Oyun keşfede keşfede öğren. Oyunun fizikleri şu oyun dünyasında bulunan en iyi fizikler. Neler neler yapılıyor.

Puzzle'lı dungeonlardan can bas. Trade ile en çok kar ne ile ise ondan bul ve sat. Tam hatırlamıyorum ama epey guts falan kasıp satıyordum sonra da çöl kasabasından ateşli ok alıyordum.

Güzel silahlar bulmaya çalış güzel silah buldun mu Lynel öldürmeyi falan deneyebilirsin Guardian tipi yaratıklardan uzak durmanı tavsiye ederim küçük olanlar sorun olmaz ancak büyük olanlar sadece antik silah tiplerin de falan malzemeleri iş görüyor ayrıca güçlü oluyorlar yaklaşıp öldüreceksen büyük kılıçla bacaklarını keserek öldür. Korok toplayabilirsin çantanı genişletmene yarıyorlar ve gayet yararlılar. Elinden geldiğince açık dünyayı keşfedip shrine tamamla kalp miktarını ve koşma süreni yükseltirsin. Oyun çok zor değil alışmak için süre gerekiyor sadece onun dışında bir yere giderken dikkatli olmanı öneririm çünkü nereden ne çıkacağı belli olmuyor dağ da bayır da gezerken lazer de yiyebilirsin pusuya da düşürülebilirsin öldüğünü düşündüğün bir Guardian canlı da çıkabilir aniden Lynel saldırısına da uğrayabilirsin oyunun 36 ila 40 saatlik bir süresi var eğer biraz açık dünya biraz ana hikayeden ilerleyeyim diyorsan iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı