ceysat
Megapat
Daha fazla
Değerli arkadaşlar ben Azerbaycan'lıyım ve burada bir box.Az ismindeki yerel bir mail box var, ben de bu sistemden kayıt olarak kendime bir mail adresi açmıştım açalı da yıllar oldu. Şu an domain giriş yapabiliyoruz ancak kullanıcı adı şifre yazarak giriş yapamıyoruz, web sitenin iletişim bölümü aktif değil, destek, iletişim yok ve resimde de paylaşacağım böyle bir hata alıyorum. EER_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH. Bu hata sadece benimle sınırlı değil anladığım kadarıyla bütün kullanıcılarda bu şekilde hata alıyor, sistemi yapan arkadaşlar sanırım unutmuş ya da bir şekilde aktif değiller ancak başta da dediğim gibi domain ulaşabiliyorum. Bu domein üzerinden ping atığımda IP adreslerini de görebiliyorum, burada nasıl bir işlem yapabilirim ya da bu domainde yayın yapan şirkete nasıl ulaşabilirim?
Not: Bütün mail adresleri bu hesaba bağlı ve artık hiçbirine ulaşamıyorum, çok kötü bir durumda kaldım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Saygılarımla, Şəhram Seyidov.
Not: Bütün mail adresleri bu hesaba bağlı ve artık hiçbirine ulaşamıyorum, çok kötü bir durumda kaldım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Saygılarımla, Şəhram Seyidov.