Box mu yoksa Kick box mu?

0.0_lucas

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci; i7 12700K
RAM; Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Ana Kart; ASUS B660M - E D4 3600MHz
Ekran Kartı; RX6750XT 12GB
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Meslek
Meslek Lisesi Yazılım Öğrencisi
Sokakta vesaire veya okulda kendimi savunmak, bedenimin sağlamlığını kuvvetini geliştirmek ve acı hissiyatını azaltmak istiyorum. Bu yüzden hangisini tercih etmeliyim? Box mu yoska Kick box mu? Hangisi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben boksu daha iyi buluyorum. Kick boks daha kolay olduğu için tercih ediliyor bence.

Boks ve Kick box arasından Boks derim fakat Boks mu Muay Thai mi derseniz Muay Thai derim.

Sokakta vesaire veya okulda kendimi savunmak, bedenimin sağlamlığını kuvvetini geliştirmek ve acı hissiyatını azaltmak istiyorum. Bu yüzden hangisini tercih etmeliyim? Box mu yoska Kick box mu? Hangisi daha iyi olur?
Kick Box'da ayaklarını da kullanabiliyorsun. Ama box'da sadece ellerini kullanabilirsin. Yumruğuna çok güveniyorsan Box'a git.

Kick boks.

Güreşçiyim. Sokakta en iyisi box. Okulda bjj ve güreş daha iyi. Yumruk girerse işin içine hoş olmayabilir. Zaten okulda da genelde teke tek oluyo sokaktaki gibi meydan muharebesi olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…