CarlaMann5 Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #11 MASTERBS dedi: Umarım. Ne zaman boy attın? Genişletmek için tıkla... 14-16 arası boy attım ıspanak, süt ve spor yaparsan hızlandırırsın.
MASTERBS dedi: Umarım. Ne zaman boy attın? Genişletmek için tıkla... 14-16 arası boy attım ıspanak, süt ve spor yaparsan hızlandırırsın.
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 14 Eylül 2022 #12 zuse dedi: Forumda çok fazla bu konu var bu kadar takan bir nesil görmedim herhalde. Şu an kısasın diye hep kısa kalacak halin yok lise zamanında boy atarsın iyice. Yüzme ve basketbol yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Bunun 2 nedeni var 1. neden kıskanmak 2. neden dalga geçilmesi. Kendim yaşadım kötü bir his.
zuse dedi: Forumda çok fazla bu konu var bu kadar takan bir nesil görmedim herhalde. Şu an kısasın diye hep kısa kalacak halin yok lise zamanında boy atarsın iyice. Yüzme ve basketbol yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Bunun 2 nedeni var 1. neden kıskanmak 2. neden dalga geçilmesi. Kendim yaşadım kötü bir his.