Boy ne kadar uzar?

sorankisi

Femtopat
Daha fazla  
Yaşım 12 boyum 173 kilom 59-60 en fazla ne kadar uzarım? Bir de ileride spor salonuna yazilmayi düşünüyorum babam da yazmayı düşünüyor, sizce kaç yaşında başlamalıyım?

Kardeşim maşallah 12 yaşında nasıl 173 boyunda olabilir insan ben 20 yaşındayım 178 ya varım ya yoğum. Sen herhalde benim yaşımda geldiğinde 2 metre olursun.

Yaşım 12 boyum 173 kilom 59-60 en fazla ne kadar uzarım? Bir de ileride spor salonuna yazilmayi düşünüyorum babam da yazmayı düşünüyor, sizce kaç yaşında başlamalıyım?

Ben de 12 yaşında 1.70 civarıydım, şu an 17 yaşındayım boyum 1.90, sende de buna benzer bir şey olabilir ama boy tamamen genetiktir bunu unutma.

İnşallah abim hedefim babam kadar olmak kendisi 191 :) ama fazlası da pek iyi değil çevreme baktığımda zaten 170 ideal boy.

170 hiç ideal değil kardeşim hiç ideal değil sen uza boş ver bizi 187 falan yeterli bence en azından bizim neslimiz için. Sproa başlamayı da düşünüyorsan 18 yaşını geçtikten sonra başlamanı tavsiye ederim ağırlık antrenmanın uzamada olumsuz etkisi olduğunu duymuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı