Boy uzaması için ne yapılır?

Eksikliği gidermekten kastettiğiniz şeyler tam olarak nelerdir?

Süt için, cidden düzenli olarak süt tüketin. Arkadaşım yaz tatilinde süt tüketti köyde ve ciddi manada uzadı. Beni geçti herif.
Günlük 1 litre kadar süt içsem ekstrem derecede bir faydasını görebilir miyim sizce?

Genetik hocam. Boş ver, takma kafaya. Çok da önemli bir şey değil. Anca 1.50 egoist kızlar seni beğenmez o kadar.
Çok da umrumda değiller, lütfn beni yanlış anlamayın, övünmek gibi olmasın fakat hayat fazlasıyla acı hadise yaşattı zaten, iki üç ergenin edeceği kelamlar beni pek de etkileyemez diye düşünüyorum, zaten bunun için değil, kendim için uzun bir vücut istiyorum.

Uzama plakların büyük ihtimalle kapandı. Bu saatten sonra yapabileceğin tek şey kafana takmadan hayatına devam etmek. Uyku ya da diğer etkenler boy uzamanı %1 ila %5 arasında etkiler. Kalan %95 tamamen genetik.
Uzama plakları hakkında daha fazlası bilgi verebilir misiniz? "uzama plakları" nedir? ne zaman açılıp ne zaman kapanır veisare.

Yorumunuz için teşekkürler.

Dostum genetik bu genetik. Anlayın artık. Düzeltemezsin. Genetik.
Kalbin istediğini aklın kabul etmesi zaman alıyor hocam, yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…