Boy uzatılabilir mi?

Beslenme, spor, uyku. Bunlar dışında eksik vitamin mineral hormon kontrolü yapılabilir. Hepsini yapsan boyun da değişmeyebilir sadece sağlıklı olursun. Bence olabildiğince esnek ol iyi uyu doğru uyu aşırı aşırı yağlanma yeterli. Çok büyük olasılıkla genetik.

Uzatamazsın. Kilo alma ideal kilonda olmaya çalış. Postürün düzgün olsun. Sporun faydası zaten saymakla bitmez. Uyku beslenme zaten arkadaşlar yazmışlar.

Basket oynamana yada ip atlamana yada barfikste asılayım hatta ters asılayım boyum uzar gibi safsatalara inanma sakın.

Tabi Messiye yapılan gibi hormon tedavileri var bildiğim kadarıyla. Detaylarını bilmiyorum.

Youtube da bir eleman var 10 CM uzatmışlar. Ama çok sıkıntılı zor bir ameliyat deniliyor bilemiyorum. 1 senede iyi toparlamış gibi. 1.66 dan 1.76 ya uzatmışlar. Bacaklardan uzatıyor olmalılar. 2.5 ay sürdüğü söylenmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videosu buymuş ben de yeni buldum izlemedim bunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Nasıl artıracağım hocam.

Uzatamazsın. Kilo alma ideal kilonda olmaya çalış. Postürün düzgün olsun. Sporun faydası zaten saymakla bitmez. Uyku beslenme zaten arkadaşlar yazmışlar.

Basket oynamana ya da IP atlamana ya da barfikste asılayım hatta ters asılayım boyum uzar gibi safsatalara inanma sakın.

Tabii Messi'ye yapılan gibi hormon tedavileri var bildiğim kadarıyla. Detaylarını bilmiyorum.

YouTube'da bir eleman var 10 cm uzatmışlar. Ama çok sıkıntılı zor bir ameliyat deniliyor bilemiyorum. 1 senede iyi toparlamış gibi. 1.66'dan 1.76 ya uzatmışlar. Bacaklardan uzatıyor olmalılar. 2.5 ay sürdüğü söylenmiş.

Videosu buymuş ben de yeni buldum izlemedim bunu.

Hormon iğnesini yedim küçükken ama benimki plakları acık tutmak içindi boy 173 sabah kalkınca 174.2 oluyor. yaş 17

181 olsam yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı