Boya BY-M1 vs. Boya LM10

M1 epey uzun rahat görünüyor PC'de olabilir. Böyle bir değerlendirme buldum.

Saat pilinden güç alıyor. Kendi güç kaynağı olması güzel + hem kameralara hem de akıllı telefon bilgisayar vs bağlanır. +Üzerinden ses kaynağı modları ayarlanabiliyor. +Kabloları her şeye yetecek kadar uzun +ses kalitesi de hiç fena değil. Çok profesyonel değil ama herkesin işini görür. Eksiler: - Yaka klipsi biraz tel maşa. Kolay kırılır gibi. Dikkatli olursanız sorun olmaz - alet mono tabii. Olduğu gibi kayıt alırsan sağ kulağınla dinlersin.

M1 epey uzun rahat görünüyor PC'de olabilir. Böyle bir değerlendirme buldum.

Saat pilinden güç alıyor. Kendi güç kaynağı olması güzel + hem kameralara hem de akıllı telefon bilgisayar vs bağlanır. +Üzerinden ses kaynağı modları ayarlanabiliyor. +Kabloları her şeye yetecek kadar uzun +ses kalitesi de hiç fena değil. Çok profesyonel değil ama herkesin işini görür. Eksiler: - Yaka klipsi biraz tel maşa. Kolay kırılır gibi. Dikkatli olursanız sorun olmaz - alet mono tabii. Olduğu gibi kayıt alırsan sağ kulağınla dinlersin.
Testlerde LM10'un sesinin biraz fazla olduğunu gördüm. Ayarlanmayacak bir şey değil ama sizce aradaki 50-60 TL'lik farka değer mi?
Bu daha iyi olur.
Hem yurt dışından olduğu için hem de kargosu vergisi eklendiğinde pahalı olacağı için ısınamadım.

Testlerde LM10'un sesinin biraz fazla olduğunu gördüm. Ayarlanmayacak bir şey değil ama sizce aradaki 50-60 TL'lik farka değer mi?

Açıkçası bir fikrim yok. Sadece sıradan kullanım için epey uygunmuş kullanıcı yorumları o yönde ama arkadaşın verdiği linktekini alın bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı