Boya M1 alınır mı?

Teşekkür ederim PC'ye uygunmu AUX girişi var ek bir dönüştürücü gerekli mi?

Ben bu mikrofon ile Udemy'e eğitim içeriği çektim PC'den ve çok az dip ses vardı. Benim şirket bilgisayarımla alakalı olarak jak ayırıcı almıştım sadece. Kamerada direk bağlayıp kullanabiliyorum. Genelde kameraya bağlayıp kullanıyorum zaten, ama uzun süredir PC'de kullanmadım PC için Fifine A6T kullanıyorum bir süredir.

Fifine A6t boya m1'den iyi mi?

Merhaba ürün geldi lakin konuşurken vs aynı anda dip ses gidiyor ve yakama taktığımnda sesi ya alamıyorum ya da az alıyorum

Bende hiç böyle bir problem olmadı.

sizde ses seviyesi ve bas yüzdesi kaçtı ek olarak program kullanıyormuydunuz voicemeeter steel series sonar gibi

Hopcam acaba dönüştürücüden mi siz dönüştürücü kullanıyor muydunuz pc de

Hayır program kullanmıyordum. Ayarlarını hatırlamıyorum. Dönüştürücü kullanıyordum.

Hayır program kullanmıyordum. Ayarlarını hatırlamıyorum. Dönüştürücü kullanıyordum.

Hocam ben PC kasasının arkasına taktım yuvarlak giriş olan yerlere( mavi renk yeşil renk ve kırmızı renk) olan yerler buradan sorun olabilir mi?

Hocam ben PC kasasının arkasına taktım yuvarlak giriş olan yerlere( mavi renk yeşil renk ve kırmızı renk) olan yerler buradan sorun olabilir mi?

Sanmıyorum ama mümkün. Anlamak için başka cihazda denemen gerek. Sen sorunca kendi mikrofonumu bulup kontrol ettim, dip ses sorunu falan neredeyse yok. Duymak için bayağı odaklanmam gerekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…